I Vänerland

I Vänerland

sånger om Vänern, Kinnekulle och Kållandsö

Katarina Torgersson, Arne Appelqvist

Spiralbunden bok

128 sidor

ISBN-13: 9790900609908

Förlag: Sångfågeln Musik

Utgivningsdatum: 22.02.2017

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
219,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Sångboken "I Vänerland - sånger om Vänern, Kinnekulle och Kållandsö" innehåller 62 sånger som i målande ord och toner skildrar såväl naturens skönhet och skiftningar som människornas liv och tro både förr och nu.
Följ med på en resa genom Vänerlands sagolika värld och känn historiens och tidens vingslag!

Här finns sånger för många tillfällen och ändamål: lättsamma visor om våren, stämningsfulla naturskildringar, psalmer för andakt och kyrka, berättelser om historiska händelser och personer och om folkets liv och tro. Därutöver hyllas flera välkända diktare som levt och verkat kring Vänern.
Katarina Torgersson

Katarina Torgersson

Katarina Torgersson är utbildad musikpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg och frilansar som sångerska, pianist och kompositör. Sedan hösten 2016 driver hon även musikförlaget Sångfågeln Musik.

Vackra melodier och sambandet mellan ord och ton har alltid fascinerat Katarina och under senare år har komponerandet kommit att uppta en allt större del av hennes tid och liv. Detta har lett till många spännande samarbeten med olika författare.

Arne Appelqvist

Arne Appelqvist

Arne Appelqvist är en numera pensionerad civilekonom som på senare år har diktat flitigt om trakten kring Vänern. Hans första diktsamling: "Bländad av skönhet" utgavs 2014 på Ebes förlag.

Med sin stora kunskap om trakten kring Vänern, dess natur och historia kombinerat med ett livfullt och innerligt språk skapar han dikter som hänför och berör.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.