I slumpens klor II

I slumpens klor II

Klaus Bernhard "fången i en osynlig bur"

F. A. K. Devkens , Frans Austin Lovenstern

Band 3 av 3 i denna serie

ePUB

1,2 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180076555

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 18.10.2021

Språk: Svenska

Betyg::
0%
139,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Kan man styra över framtiden? Är vi så självständiga som vi in-billar oss? Hur mycket styrs av slumpen? Hur mycket kontroll har vi över skeenden i våra liv? Frågorna är oändliga och svaren för få. Hur antaganden går igenom en redan bestämd process för att till slut paketeras från en idé i förvandling till paradigm som söker sin väg till dogmen dvs den slutgiltiga klubban i händerna på by-råkrater och våldsmonopolets synliga armar. Hur skulle man då kunna komma närmare sanningen än den sanning man blir hänvi-sad till?
En thriller som söker sig en fysisk existens i ett parallellt samhälle till vårt eget. Ett samhälle som slitit isär av särintressen bland olika makthungriga falanger som ideologiskt kan räknas till varandras fiender som ger sken av att ha samlats under ett paraply. Var och en av dessa falanger står på lur att roffa åt sig all makt. En osalig blandning av nattväktarstat och globaliseringsprocessen som är mycket farligare än nitroglycerin. Förloraren i detta experiment är som vanligt den stora massan som inte har den minsta möjlighet att påverka skeenden. Det visar sig också hur lätt man anpassar sig till rådande omständigheter.
F. A. K. Devkens

F. A. K. Devkens

Författaren har jobbat inom teatern som producent, regissör och scenograf.

Frans Austin Lovenstern

Frans Austin Lovenstern

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite