I dina goda händer

I dina goda händer

16 sånger med texter av Lisbeth Nilsson

Lisbeth Nilsson, Katarina Torgersson

Häfte

24 sidor

ISBN-13: 9789198506754

Förlag: Sångfågeln Musik

Utgivningsdatum: 17.05.2019

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
109,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Sånghäftet I DINA GODA HÄNDER innehåller 16 sånger med texter av Lisbeth Nilsson från Visby. Till flera av texterna har Lisbeth själv satt musik. Övriga texter är tonsatta av Katarina Torgersson.
Lisbeth Nilsson

Lisbeth Nilsson

Lisbeth Nilsson har arbetat som sjuksköterska i Stockholm, Malmö och Visby. Förutom sitt intresse för människor har hon alltid varit starkt litteraturintresserad. Detta ledde sent i livet till universitetsstudier i Lund och Visby samt en fil.kand. i litteratur- och konstvetenskap.

Hon har själv gett ut sex prosaböcker, vissa översatta, samt en del dikter, artiklar, intervjuer och sångtexter. Allt bottnande i hennes djupt förankrade kristna tro. Lisbeth sjunger gärna och uppskattar mycket samarbetet med kompositörer, vilket detta sånghäfte är ett typexempel på.

Katarina Torgersson

Katarina Torgersson

Katarina Torgersson är utbildad musikpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg och frilansar som sångerska, pianist och kompositör. Sedan hösten 2016 driver hon även musikförlaget Sångfågeln Musik.

Vackra melodier och sambandet mellan ord och ton har alltid fascinerat Katarina och under senare år har komponerandet kommit att uppta en allt större del av hennes tid och liv. Detta har lett till många spännande samarbeten med olika författare.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.