Hur hjärna jag vill leva

Hur hjärna jag vill leva

Hur min överlevnad blir din livsglädje

Sophie Thomasdotter

Vägledning och juridik

Inbunden bok

128 sidor

ISBN-13: 9789180075114

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 26.05.2023

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
100%
319,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
I den här boken får vi läsa delar och fragment ur en självbiografisk skildring från delar av författarens liv. Allt från dåtid till nutid som många tankar och känslor hoppar mellan.
Här får vi läsa hur kärleken till barnen och till livet trotsar många hinder, detta får henne att söka nya vägar och hur hon även hittar dom.
Denna känslomässiga skildring sliter oss mellan gråt och skratt samt lugnande ord som ger oss en vacker framtidstro. Hon står ärligt, naket och med en uppriktighet sällan skådad i vårt vardagliga liv för sin egen inverkan och hur ansvaret i hennes egna val för henne närmare en kroppslig kollaps. Hur hon förlorar sin framtidsplanering men vägrar ge upp hoppet om att leva obegränsat. Det är stundtals en otroligt tung läsning och man ställer sig ibland väldigt frågandes till hur och varför. Kampen från självdestruktivitet, narcissism, manipulering, underliggande stress och svår sjukdom till en otrolig levnadsglädje.
Sophie Thomasdotter

Sophie Thomasdotter

Hej jag heter Sophie
Jag är en kvinna inne på mitt 45:e år, har 3 magiska barn och ett nytt litet liv som jag nyss blivit förärad titeln mormor till.
Mitt arv till min omvärld är att visa hur man aldrig ger upp kampen om ett egenvärde täckt med guldglitter och en hög med kärlek.
Lever livet på mina villkor med de nya förutsättningar som landat i mitt knä. Med kärlek, medkänsla och ödmjukhet inför en spännande framtid. Med så lite begränsning och rädsla som möjligt.
Mitt liv har varit en kamp mellan liv och död och svåra trauman.
Låt mitt liv vara din utvecklade fallskärm och ge dig en motivation och inspiration till genuin livsglädje.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite