Hela sanningen inget annat än sanningen
Ny

Hela sanningen inget annat än sanningen

Torbjörn Molander, Ken Carlsson

Band 2 av 2 i denna serie

Romaner & noveller

Mjukband

274 sidor

ISBN-13: 9789180270342

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 01.08.2022

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
125,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Det som inte kunde hända hände i alla fall. Men det kan väl inte hända igen? Eller?

Orden FÖRFALSKAT DOKUMENT kom som två pistolskott i mobiltelefonen PANG PANG. Isaksson stelnar till, trots att det är 23 grader varmt blir han iskall av skräck.

Ingen vet med säkerhet vilka personer i kommunhuset som nästlat sig in i datasystemen och ändrat siffror. En tydlig order finns.
Ägarna till den där musikaffärn ska förintas. Isaksson ska följa den ordern systematisk.

Sanningen hela sanningen inget annat än sanningen, är en trilogi baserad på verkligheten. Här är del 2,

Följ med i denna spännande, skrämmande och hisnande roman.
Lika underbar och mörk som de fantastiska ljusen vi ser i var dags himlaspel.
Torbjörn Molander

Torbjörn Molander

Född 1964 i Nynäshamn. Började yrkeskarriären som brobyggare i byggbranschen. året var 1996 när Torbjörn valde att studera ekonomi, psykologi, organisation och ledarskap. Efter studier tog Torbjörn arbete under staten inom folkbildningen.

Det första egna företaget startades år 2006 tillsammans med nära vännen Ken Carlsson. Det var då intresset för skrivande och skapande startade på allvar. I början var texterna mer om hållbara lösningar, produkter och god marknadsföring.

Har de senaste sju åren på egen hand studerat juridik och har haft några av landets skickligaste jurister till sin hjälp Fungerat som rådgivare till flera innovativa företag samt för några statliga myndigheter. Har föreläst om hållbara upphandlingar i såväl riksdagshuset, Almedalen och för många kommuner. Föreläsningarna handlar om hållbarhet, lagstiftning och ekonomisk lönshamnhet.

Är far till två pojkar födda 1990 och 1992.

Ken Carlsson

Ken Carlsson

Född i Halmstad 1956, Första året tillbringades på Hvitfeldtsgatan, som på den tiden hade utedass. Flyttade till Nynäshamn 1961.

Växte, fram till tonåren, upp hos mormor och morfar. Utbildad bilmekaniker, kan vara den enda bilmekanikern i världen som aldrig haft körkort. Gjorde militärtjänstgöring på isbrytaren Frej 1976 - 77.

Arbetade med logistik på Teli/Ericsson i trettio år, 1975 - 2005. Var fotbollstränare till pojkar födda 1992 i tio år. Startade tillsammans med vännen Torbjörn Molander företaget Musikevenemang Södertörn 2006.

Stolt förälder till tre underbara barn och har dessutom två barnbarn. Nybliven pensionär. Största intressen Hammarby och musik.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite