Handbok i arbetsprocesser och arbetsmiljö

Handbok i arbetsprocesser och arbetsmiljö

Förbättra resultat och lönsamhet med dina medarbetare

Mi Linnor

Ekonomi & ledarskap

ePUB

113,5 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789179696344

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 06.08.2020

Språk: Svenska

Betyg::
0%
9,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Övergången från manuellt pappersarbete till digitala verktyg har skapat en otydlighet i hur ett arbete ska skötas på enklast möjliga sätt. Ofta krånglar man till arbetet och gör en arbetsuppgift dubbelt eller flera gånger mer tidskrävande än vad som egentligen är nödvändigt, på grund av att ingen i företaget eller myndigheten utifrån sin position klarar av, eller har fått i uppdrag att se helhetsgreppet. Det är inte ovanligt att flera personer utför samma arbetsuppgifter och det kostar inte bara företaget eller myndigheten en stor del av budgeten, det är även påfrestande på arbetsmiljön.


Under mina år som statligt och privat anställd har jag iakttagit allt för många dubbla handpåläggningar i onödan. Det skapar kostnader och frustration, men det kostar framförallt på arbetsglädjen. Man tar hjälp av dyra konsultföretag i ett försök att få till smidiga "lean" arbetsprocesser. Kostnaden för detta är något man kan undvika genom att använda denna handbok i förenklade arbetsprocesser.
Mi Linnor

Mi Linnor

Mi Linnor debuterade so författare med boken "På sagolika skäl misstänkt" år 2020. Boken är skriven under kategorin socialvetenskap och Mi reder ut begreppen kring nedläggningen av utredningen om mordet på Olof Palme, för att bringa klarhet i vad åklagarbeslutet egentligen innebar.


En kort tid efter utgivningen av sin första bok släppte Mi deckarserien "Locket på". Med sin långa bakgrund som bland annat tidigare inom rättsväsendet har Mi Linnor fångat vardagen för många polisanställda.


Mi Linnor skriver under pseudonym inom olika kategorier. Denna bok baseras på de erfarenheter Mi har inom både det privata och statliga området. Hon är en uppskattad problemlösare och har deltagit i flertalet omorganisationer och förbättringsprojekt.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite