Han höll mig vid liv

Han höll mig vid liv

Nike Leo

Mjukband

184 sidor

ISBN-13: 9789176993965

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 30.09.2019

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
249,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Hon föddes in i en familj som på ytan ansågs normal. Bakom stängda dörrar blev Helena både misshandlad och utsatt för sexuella övergrepp. En gång slogs hon medvetslös.
Hon fick uppleva psykisk tortyr under många år i samband med att familjen anslöt sig till en sekt. Där blev hon hjärntvättad.
Helena blev utslängd från hemmet vid sjutton års ålder.
Senare i livet skulle hon bli bekant med både misshandel och våldtäkt. Helt ovetande fick hon även erfara sorgen som nästan skulle förtära henne totalt. Hennes vardag förvandlades till en kamp för sitt eget liv. En av många läkare hon fick träffa konstaterade med tårar i ögonen att Helena var för stark för sitt eget bästa. Hon var ett levande mirakel.
Hon stod till slut vid kanten till det totala mörkret. Skulle hon orka leva vidare? Skulle hon välja att dö? Hon föll och det gick fort.
Han höll mig vid liv är en väldigt utlämnande, sann och ärlig livsberättelse där upplevelserna är beskrivna som författaren upplevde dem.
Nike Leo

Nike Leo

Nike Leo bor några mil utanför Avesta med sin hund och katter. Hon har fyra barn och sex barnbarn. Hon är utbildad undersköterska inom psykiatri.
Hennes passion är att måla och skriva.
Hon brinner för att hjälpa andra utsatta att hitta ljuset i mörkret. Det viktigaste är att aldrig ge upp.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.