Haik:u ...fast inte

Haik:u ...fast inte

Carl Magnus Bodell

Klassiker & lyrik

Mjukband

316 sidor

ISBN-13: 9789180079235

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 10.01.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
209,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Haiku ... fast inte! är precis vad det står, en trave ord inspirerade av diktformen men har inget annat med den att göra egentligen.

En trave ord i olika följd som formar små korta meningar och förhoppningsvis frammanar ett minne eller en stunds eftertänksamhet, kanske till och med lite glädje eller irritation.

En trave ord som du helst inte ska läsa från pärm till pärm, utan slå upp en sida, läs och lägg ner, låt orden jobba ett tag. Betyder dom något för dig, så är det bra, annars ta en annan sida.
Carl Magnus Bodell

Carl Magnus Bodell

Hade som ung en konstnärsdröm som många andra, närde den med all form av måleri och skrivande, frambringade allt från musiktexter till långa noveller och flera påbörjade romaner, dock kom det så kallade livet mellan och det egna kreativa fick stå tillbaka för den digitala framtiden och grafiska jobb i webbmiljö tills... Pang! Där kom den där väggen rusande och livet pausades. Sakta hälsade verkligheten oftare på och under den perioden skrevs det mycket, både på gott och ont. Sedan dess har skrivandet funnits med i olika form, mängd och uttryck, yrkesvalet blev till slut tatuerare och där är vi nu sedan snart 15 år.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite