Hämnden är ljuv som melonlikör

Hämnden är ljuv som melonlikör

Ann U. Birgersdotter

Band 2 av 1 i denna serie

Mjukband

344 sidor

ISBN-13: 9789176999028

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 03.09.2018

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
107,99 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Uppe i bergen utanför Palma på Mallorca bor änkemannen José. Till sonen Enriques förtvivlan startar José en melonlikörtillverkning men allt går inte som han vill. Utan att han riktigt förstår hur hamnar han i klorna på Carlos som producerar oanständiga filmer.

Genom Enrique har José fått kontakt med Bibi. Hon är en vacker och livsbejakande kvinna från Sverige. Under många år har hon levt i ett instängt äktenskap men är sedan en tid skild.
Det tar hon igen genom att dejta karlar på nätet. Vilket börjar bli ganska tröttsamt. Efter ett ogenomtänkt beslut bestämmer hon sig för att möta upp José i Malmö för att vara tolkhjälp på Melonmässan.

Ett konfidentiellt ställe långt inne i skogen som visar upp sådant som Bibis far skulle vända sig i graven för. På vägen dit träffar de hetlevrade Maja som är 60 + och kör taxi om dagarna.
På grund av konsekvenserna efter en händelse i sina ungdomsår är Maja fast med en evig livsuppgift att ta hand om både kusinen Bertil och tölpen Lundström.

När Bibi och Maja av en slump möts konfronteras de med skamliga och chockartade insikter som ställer allting på sin spets. Hämnden är ljuv som melonlikör är en fristående fortsättning på Gråt inte över spillt vin.
Ann U. Birgersdotter

Ann U. Birgersdotter

Ann U. Birgersdotter föddes i Västerås i mitten av 50-talet. 1975 flyttade hon till Stockholm och utbildade sig så småningom till förskollärare. Hon har tre vuxna barn.
Drömmen att skriva väcktes redan på mellanstadiet. Hon skrev poesi, noveller, sångtexter och satte upp skolpjäser på roliga timmen.
Berättandet har alltid varit betydelsefullt sedan barndomen. Hennes pappa både läste och berättade sagor. Med livlig fantasi kommer man långt.

2012 kom debutromanen Gråt inte över spillt vin som fick goda recensioner från Bibliotekstjänst.

Den fristående ungdomsromanen Nonstop gavs ut i oktober 2014 och vänder sig i första hand till ungdomar men även till generationen som var ung på 70-talet.
Den fick beröm b l.a. i magasinet DAST.

Mysteriet med guldmyntet hade bokutgivning 2016 och handlar om en pojke som mot sin vilja måste flytta med sin pappa till Ånge. Genom ett guldmynts försvinnande leder det till oväntat vänskap. För barn 9-12 år.

Stickbrinn januari 2018. Handlar om en pojke ur två tidsperspektiv som mobbas under sin skoltid. Han lever ensam med sin sjuka mamma som han måste ta hand om.
Ungdomsbok och en barnbok för vuxna.

Website: https://forfattarsidan-ann-u-birgersdotter.webnode.se/

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.