BoD Buchshop – Lifestyle und Freizeit

Förgyll din fritid med kreativa böcker!

Fritid, sport & livsstil

Att hitta balans mellan arbetslivet, hem, familj och egna intressen har blivit ett av de mest omdiskuterade ämnen de senaste åren. Det har skrivits mycket om detta i tidningar, i bloggar och självklart i böcker. När vi läser kan vi effektivt koppla av på fritiden, ladda våra batterier, träna och tänka på vår hälsa. Vi får inte glömma att fritiden ger dig en viktig balans i vardagen, bland arbete och stress som ofta tar upp många timmar av dagen. Fritid med träning, avslappning, umgänge med vänner och familj eller resor hjälper oss att koppla av. Vi stressar ner, bearbetar bekymmer, löser problem, gör nya erfarenheter och rensar huvudet. Ditt välmående är viktigt!

 1. Mat från jord och vatten Jord- och vattenbrukets produkter
  Lars-Arne Sjöberg
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 20.09.2021
  49,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

 2. Att äta insekter inte bara en fluga
  Lars-Arne Sjöberg
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 18.09.2021
  49,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

 3. Readability (1/2) Birth of the Cluster text, Introduction to the Art of L(...)
  - Annandreas
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 21.09.2021
 4. Readability (2/2) Birth of the Cluster text, Introduction to the Art of L(...)
  - Annandreas
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 21.09.2021
  459,00 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

 5. Quilta med Rulers, Templee Mio Mjau Duk
  Design NanneP
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 15.09.2021
  145,00 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

 6. Ale's Stones A study in Black and white
  Somerled Karlsson
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 10.09.2021
 7. Bananbältet Resor i Östafrika och Cuba
  Ann Lindvall Arika, Tore Gulbrandsen
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 09.09.2021

Matlagning för finsmakare

Passionen för matlagning förenar många olika människor, både amatör- och mästerkockar. Ensam eller med familj och vänner – det är kul att prova på nya kulinariska skapelser och att utmana sig själv med nya ovanliga ingredienser. Det är så man lär sig att laga nya rätter. Kanske du vill laga koreanskt, något kryddigt och starkt, nyttigt med "low-carb" eller veganska recept. Vi har många författare hos BoD som kan ge dig inspiration inför din nästa matlagningskväll.

Sport för en hälsosam kropp och själ

Förutom en balanserad kost är sport och rörelse en viktig del av en hälsosam livsstil. De flesta av oss spenderar mycket tid med att sitta framför datorskärmen under dagen. Efter en lång dag på jobbet är det inte alltid lätt att motivera sig tillräckligt för att orka träna eller aktivera sig. Med hjälp utav våra böcker, som innehåller inspirerande bilder och enkla instruktioner, kan du hålla dig pigg och kry. Våra författare motiverar dig att komma igång att hitta ditt tränings- och levnadssätt. Hitta de böcker i vårt sortiment som passar just dig och din vardag, för att uppnå ett hälsosammare liv.

Fyll din fritid med dina intressen

Med ett brett urval av fritids-, sports- och livstilssböcker att välja mellan, kommer du inte bara att upptäcka nya recept eller sportgrenar utan även få inspiration och nya idéer för att göra din fritid spännande och intressant. Bläddra igenom vår bokshop; kanske kommer din nya hobby att vara gömd i nästa bok.