Resor, länder & kulturer

Drömmer du om att upptäcka världen, möta nya kulturer och vidga dina vyer? Att resa är det bästa sättet att utforska ett land, en region eller kultur på. Det som är så fascinerande med långresor är att få uppleva de olika livsstilar som varje kultur och land har. Det kan ofta vara svårt att förstå språket, kulturen och landets tradition. Därför är det bra att både informera och förbereda sig väl i förväg, så att man undviker missöden eller missförstånd under resans gång. Vårt utbud inom reselitteratur hjälper dig på vägen. 

Sida
 1. Breven från München Klas Fagerberg
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 02.09.2021
  253,00 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

 2. Att resa menhirer och riva tält Berättelser från Bourgogne
  Maria Pettersson
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 27.04.2020
 3. Wisdom for the wild Hanna Norlin
  Förlag: Mindboozt Publications Utgivningsdatum: 10.02.2020
 4. Campingliv Våra resvägar och resmål
  Förlag Capentum
  Förlag: Capentum Förlag Utgivningsdatum: 07.06.2019
  92,00 kr
  Bok

  inkl. moms / exkl. frakt

  Tillgänglig

Sida

En reseguide som följeslagare på din nästa resa

Trots internet, bloggar och sociala medier kan du snabbt känna dig något bortkommen när du reser till ett okänt land. Vid varje hörn måste ett beslut fattas: vilka sevärdheter ska du besöka, i vilken stadsdel finns bra restauranger och var ska du övernatta? Det är många frågor som en bra reseguide kan ge svar på. Bläddra igenom vår bokshop för att hitta lämplig lektyr inför din nästa resa.

Inspiration för nya äventyr

För att uppleva nya äventyr och samla på nya upplevelser, reser många människor. Om du vill förstå hur ett annat land eller människor fungerar, hjälper det om man lär känna språket, traditionerna och sättet att leva på. Men du behöver inte nödvändigtvis resa långt för att uppleva nya äventyr – ibland väntar de precis utanför dörren.