Bruksanvisning till matlagning

Bruksanvisning till matlagning

Olaf Klein

Mat & dryck

ePUB

10,4 MB

Licenskryptering

ISBN-13: 9789175699936

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 16.05.2014

Språk: Svenska

Betyg::
0%
99,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

För att kunna läsa den här DRM-skyddade e-boken, måste du ha ett Adobe-ID och använda läsprogramvara som kan hantera Adobe DRM. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
En Matskola för nybörjare
du som inte kan eller våga laga mat,
börja med denna bok och lär dig laga mat från grunden.
Du lär dig steg för steg med enkla recept och många tips.
Olaf Klein

Olaf Klein

Olaf Klein - föddes 1949 i Berlin.
Hans barndomen präglades av muren i Berlin och flera fosterhem i Tyskland. När han var 13 år gammal tvingades han att flytta till staden München till ett fosterhem som behandlade honom illa, men han klarade sin tre-åriga kock utbildning. 1969 åkte han till Sverige för att gästarbeta där han kom att stanna för gott.
Detta är berättelsen om pojken från Berlin och varför han tog sig till Sverige. Han blev köksmästare, krögare, dykare, judo-instruktör och hobby fotograf.
På ett personligt sätt berättar Olaf sin historia.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite