BoD Buchshop – Sachbücher und Wissen

Hitta din källa till intressanta fackböcker!

Facklitteratur

Böcker är den bästa källan för kunskap och klokhet. Här finner du lysande information, tips och råd gällande andlighet, vägledning, ekonomi, karriär, politik, historia och mycket mer. Ett brett utbud av spännande litteratur ger utmärkta möjligheter att fördjupa dig i ämnen som passar just dig.

Sida
 1. Ny
  Money Laundering and Whistleblowers Giancarlo Spagnolo, Theo Nyreröd
  Förlag: SNS Förlag Utgivningsdatum: 29.10.2021
  25,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

 2. Ny
  Eftertanke och försmak Perspektiv på ett liv i tro
  Larsåke W Persson
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 12.11.2021
 3. Ny
  Den Skogstokiga Boken 2 Murphys Revansch?
  Roger Skoog
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 11.11.2021
 4. Ny
  As Above so Below SEVEN DOORES OF POWER
  Soulforce963 Soulforce963
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 02.11.2021
  109,00 kr
  E-bok

  inkl. moms

  Tillgänglig

 5. Ny
  101 sex life hacks and why you need them A sex coach's short guide to an orgasmic lifestyle
  Ida Rundberg
  Förlag: Books on Demand Utgivningsdatum: 01.11.2021
Sida

Böcker som ger bra råd behövs alltid

Experter delar med sig av sin kunskap. För föräldrar finns det värdefulla pedagogiska tips för barn och ungdomar med intressanta och givande tillvägagångssätt. I BoD Bokshop finner du fackböcker om hur du kan uppnå en harmonisk samlevnad och få andlig vägledning, för att göra ditt vardagsliv enklare. Funderar du på hur du kan förbättra din relation till dina medarbetare och lära dig mer om ledarskap? Vi har en mängd intressanta böcker som kan guida dig gemom olik faser i livet.

Läs dig fram till ett framgångsrikt liv

Finans, ekonomi och karriär är ämnen som för många kan verka komplexa och förvirrande. Vill du förbättra din karriär eller vill du bara hantera dina pengar bättre? Här är experternas råd ofta guld värt. Våra författare har värdefulla experttips för att hjälpa dig spara på rätt sätt, göra meningsfulla investeringar eller få bra resultat på nästa kampanj. Med rätt rådgivare kommer du att lära dig bra affärsstrategier och inlärningsteknik, liksom metoder för att vara mer produktiv. I vår shop hittar du underhållande, motiverande och inspirerande läsning inom ledarskap, karriär och ekonomi. Genom våra böcker har du möjligheter att nå framgång.

Vidga dina vyer

Vi lär oss nya saker och utvecklas under hela våra liv, och det finns inget mer tillfredsställande än att satsa på nya ämnen eller fördjupa oss i redan befintlig kunskap. Oavsett vilka ämnen du är intresserad av hittar du alltid ett brett utbud av spännande och intressanta böcker i vår shop. Historia och biografi eller samhälle och politik kanske är just dina ämnen. I så fall har du hittat rätt i vår bokshop.