Ett livs historia

Ett livs historia

Mobbing, misshandel, psykisk ohälsa och orimliga krav i samhället

Johan Olsson

ePUB

77,1 KB

Licenskryptering

ISBN-13: 9789178514083

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 23.04.2019

Språk: Svenska

Betyg::
0%
45,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

För att kunna läsa den här DRM-skyddade e-boken, måste du ha ett Adobe-ID och använda läsprogramvara som kan hantera Adobe DRM. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Detta är en berättelse i jag-form som inte ska kopplas ihop med författaren av boken (Johan Olsson). Författaren lever sig in i en livshistoria berättad av en annan person. Det är alltså inte författarens upplevelser som ligger till grund för denna bok.

Berättaren har haft en mycket svår barndom och ungdomsåren var inte mycket bättre. Mobbing, misshandel, psykisk ohälsa är bara lite av det berättelsen innehåller.

Boken speglar situationen i samhället i stort när det gäller dessa frågor i bokens titel. Mobbing i skolor, utbredd psykisk ohälsa, hård arbetsmarknad, orimliga krav från staten på sjuka människor.
Johan Olsson

Johan Olsson

Johan Olsson är 38 år och har hittills innan denna bok gett ut 3 olika böcker. Science Fiction boken "De dödliga främlingarna", Mindfulness boken "Positivt tänkande i Sverige" och samhällsboken "Ett livs historia - Mobbing, misshandel, psykisk ohälsa och orimliga krav i samhället-" Johan är utbildad civilekonom och har arbetat med det samt även i olika andra branscher. Johan tycker mycket om att skriva såklart och helst då fiction böcker och böcker om olika samhällsfrågor.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.