Ett enda ögonkast

Ett enda ögonkast

En kärlekshistoria

Heléne Carlsson

Mjukband

692 sidor

ISBN-13: 9789176991541

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 28.06.2016

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
199,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Malena hade stagnerat. Hon accepterade att detta var vad hennes liv hade blivit. Hon var ganska nöjd. En drömmare hade hon alltid varit, och visste att dessa drömmar var det som bar henne genom tillvaron. Men livet tycker inte att hon valt färdigt. Ödet sänder i hennes väg en man som vidgar hennes vyer. Han älskar henne, fast hon inte förstår varför. Genom honom finner hon också den värld av musik och skapande hon längtat efter men aldrig nått fram till. Hennes själ blommar ackompanjerad av den vackra lyriken i hans sånger. Malena väcks till visshet att de alltid kommer att vara tillsammans. På denna jord eller bortom.
Heléne Carlsson

Heléne Carlsson

Detta är författarens andra bok. Hon föredrar att skriva om det hon tycker om att läsa - om romantik, ädla personer, och vackra platser.
Heléne har, trots sina dryga femtio år, fortfarande en stark tro på att kärleken övervinner allt. När vardagen ibland står i vägen, så är det viktigt att kunna fantisera om en värld där bekymren alltid kommer i andra hand, och drömmarna kommer först.
Heléne har ett ganska oglamouröst arbete, och får utlopp för sin skrivarlusta på fritiden. För skriva måste hon. Hon inspireras av personer som inte låter livet hindra en, utan istället fångar ögonblicken och gör något stort av dem.
Om en bok om kärlek inte är stort för alla, så är det stort för några. Det är dem Heléne vill nå.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.