Enceladus Titan

Enceladus Titan

Kontinuum. Andra Galaktiska Lagen

Julia Hegbom

Band 12 av 1 i denna serie

Mjukband

100 sidor

ISBN-13: 9789177853107

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 08.06.2018

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
279,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Det var lätt att stoppa teknogen katastrof i Saturnus System, och skaffa annorlunda Kontinuum, tidsrum där ingen av vänner dog, och milliarder människor som bor där överlevde. Om man till hälften tillhör utomjordisk civilisation och från barndom är annorlunda.
Lan var planetär Kommendörkapten i sju år sedan han och hans vän Sam kom till Kommendörkaptens station. Han vet att han bröt mot galaktiska lagar om icke inblandning när han hjälpte människor i Solsystemet och Imperia, och när han räddade Tess och Rrarh, två utomjordiska civilisationer. Men Kontinuum som skaffades för sju år sedan måste stabiliseras, Imperia hotar Solsystemet med krig, och galaktiska lagar bröts igen, eftersom de omfattar även de som till hälften tillhör Gamla Rasen. Vad väntar en "gökunge" som vågade bryta galaktiska lagar framför mer än två hundra milliarder vittne som bor i Saturnus system och framför ögon på officiell iakttagare?
Lan inser att han blir tvungen betala för det och inte rädd att dö. Men priset för hans inblandning är högre än han var villigt att betala från början, eftersom Kontinuum väljer värsta rädsla från undermedvetna, när den väljer sitt straff. Kommer vänner från flera civilisationer och flickväns kärlek försvara lagbrytare av Galaktiska lagar?
Julia Hegbom

Julia Hegbom

Jag föddes och vuxit upp i USSR, sedan studerade i Ryssland i Moskva, och hade sekretess både inom kärnkraft, MIFI, experementella metoder i kärnkraft och inom rymdteknik, MAI 6 fakultet, rymdteknink, samt sekretess på fabrik IM. LAVOCHKINA i HIMKI. Har fortfarande sekretess två år till, och beskrivning av tekniska moment i vissa fall kommer tydliggöras om två år, eftersom jag hade tillgång till teknologiska processer som inte fått genombrott p.g.a. USSR:s fall, men som börjar sakta växa i Ryssland nu.

När jag flyttade till Sverige, studerade jag i MDH, Mälardalens Högskola (hoppas att snart Universitet, mina tidigare högskolor i Ryssland gjorde sådan omvandling). MDH blev min Alma Mater i Sverige.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.