En Valkyrias Förbannelse

En Valkyrias Förbannelse

Gudars Skymning

K.A. Nilsson

Band 1 av 1 i denna serie

Inbunden bok

580 sidor

ISBN-13: 9789175694924

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 23.10.2017

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
249,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
En stulen guldskatt och en kärlekssaga som med gift och lögner får ett tragiskt slut, ett slut som inte var ödesbestämt. Den allseende har verkat i tusen år för att se till så guldet återlämnas och sagan får det slut som det var meningen att den skulle ha. Familjerna har lika länge gjort sitt för att reda ut de tilltrasslade ödestrådarna så de tillsammans kan väva ett nytt slut, det rätta slutet. Det är först då som de alla kan få frid.

I slutet av ett långt lättjefullt sommarlov får Hilda tag på sin gammelmormors och namnes dagböcker från mellankrigstiden. Hon dras in i en märklig drömvärld mellan verklighet, fantasi och ond bråd död där en släktförbannelse måste brytas, vänskap riskerar att gå förlorad och ett triangeldrama att reda ut. Hilda och Runa är bästa vänner, helt oskiljaktiga tills de båda blir förälskade i den nyinflyttade killen Sigge Volsung. Han är inte som de andra killarna i skolan, han kör veteranmotorcykel och har en irriterande lång lugg som envist trillar ner i hans vackra blå ögon. Nu är tiden den rätta för ungdomarna att med hjälp av kärlek, vänskap och mytologi se till så mysteriet blir löst och sagan får sitt rätta slut, såsom det från början var tänkt.
K.A. Nilsson

K.A. Nilsson

Jag heter K.A. Nilsson, är född och uppvuxen i Helsingborg men har nästan uteslutande tillbringat mina barndoms somrar i familjens hus på Sicilien. Skåne och Sicilien är två av mina favoritplatser och där hör jag hemma. De båda regionernas historia är mycket spännande och fascinerande. Jag älskar att skriva historier och berättelser och tycker om att blanda, fantasi med verklighet, nutid med historisk tid.
Förutom historia har jag alltid varit fascinerad av mytologi främst den nordiska men också den romerska.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.