En liten bok om sambandet mellan bön och hälsa

En liten bok om sambandet mellan bön och hälsa

Berit Kjosnes

Mjukband

46 sidor

ISBN-13: 9789180070683

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 23.04.2021

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
36,90 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Läkemedelsanvändningen för psykisk ohälsa bland det våra ungdomar har ökat kraftigt de senaste åren. Våra ungdomar verkar må dåligt. Det kan upplevas som att våra ungdomar har tappat både självvärde och mening i sitt liv. Här kan man ställa frågan varvid vi som föräldrar har tappat bort en del av våran historia, en del av vår kultur, som ger våra ungdomar självvärde och mening i livet.

Medan mycket har blivit sagt om svar på bön verkar få intressera sig för hur den kristna bönen påverkar den som ber. Boken erbjuder läsaren just detta. Här hittar läsaren en sammanställning av forskning som visar på hur bön påverkar den bedjande människan.

En liten bok om sambandet mellan bön och hälsa kan användas som personligt stöd för den individuella människan men utgör även underlag för diskussion i utbildningssammanhang.
Berit Kjosnes

Berit Kjosnes

Berit Kjosnes är b.la. Master i Sociologi och Pedagogik. Hon har även studerad beteendevetenskap och kognitiv psykologi. Hon arbetar som gymnasielärare. Berit älskar att undervisa, hon har undervisningserfarenhet b.la i kriminologi, sociologi och psykologi. Berit är norsk, gift med en norrman och har två barn.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.