Emmis Hockeyäventyr och Träningstips

Emmis Hockeyäventyr och Träningstips

Jukka Aro

Barnböcker (6−12 år)

Mjukband

108 sidor

ISBN-13: 9789180279239

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 09.01.2023

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
129,90 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Boken följer 9-åriga Emmi på hennes resa som hockeyspelare och ger läsaren en inblick i hur det är att träna och spela hockey, samt ger inspiration och träningstips för att förbättra sin egen förmåga som hockeyspelare via bilder, text och QR-koder.

9-åriga Emmi är en passionerad hockeyspelare som tränar både hemma och med sitt hockeylag.

Hon älskar att spela matcher och kämpar hårt för att förbättra sin skridskoteknik, skott och spel. Emmi lägger ned mycket tid och möda på träningen för att bli så bra som möjligt. Hon följer olika träningstips, som du också får ta del av i boken, där hon bland annat övar på att förbättra sin skott- och klubbteknik.

En dag får hon möjligheten att delta i en stor cup tillsammans med sitt lag. Hon är så spänd på att få spela mot andra duktiga lag.

Tillsammans med sitt lag kämpar Emmi hårt under cupen och visar upp sin talang på isen. Hon är stolt över att ha fått möjligheten att delta och lära sig så mycket under turneringen.
Jukka Aro

Jukka Aro

Med 25 års erfarenhet som hockeytränare (Förbundstränare) och ett 10-tal hockeyböcker för hockeytränare och hockeyspelare, skriver jag nu en ny typ av bok, som är en barn- och ungdomsbok, kombinerat med hockeyträningstips, bilder och text eller i många fall interaktiva med en QR kod till sociala medier för att titta på träningstipset.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite