Ellinors hjärta

Ellinors hjärta

Heléne Carlsson

ePUB

547,8 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789175694153

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 18.11.2016

Språk: Svenska

Betyg::
0%
99,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Det är 1918. Ellinor är nitton år, och träffar Ludvig. Han erövrar hennes hjärta, tills hon möter hans vän Axel. Han känns bekant och hon vet att han är hennes förflutna, hennes nutid och hennes framtid.
Här och nu försöker Ubbe gå vidare genom att hitta tillbaka. Han minns en annan existens, i en annan tid. Ellinor är där. Han blir förälskad. Jessica är rädd att förlora honom, men väntar tålmodigt på att han ska hitta svaren, där i sitt förflutna.

Denna berättelse är en fortsättning på "Ett enda ögonkast", men utspelar sig både i nutid och i en mer oskuldsfull tidsepok då man kanske gav uttryck för sin passion på ett annat sätt.
Heléne Carlsson

Heléne Carlsson

Detta är författarens andra bok. Hon föredrar att skriva om det hon tycker om att läsa - om romantik, ädla personer, och vackra platser.
Heléne har, trots sina dryga femtio år, fortfarande en stark tro på att kärleken övervinner allt. När vardagen ibland står i vägen, så är det viktigt att kunna fantisera om en värld där bekymren alltid kommer i andra hand, och drömmarna kommer först.
Heléne har ett ganska oglamouröst arbete, och får utlopp för sin skrivarlusta på fritiden. För skriva måste hon. Hon inspireras av personer som inte låter livet hindra en, utan istället fångar ögonblicken och gör något stort av dem.
Om en bok om kärlek inte är stort för alla, så är det stort för några. Det är dem Heléne vill nå.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.