Droppar som faller fyller tomrum i tiden
Ny

Droppar som faller fyller tomrum i tiden

- själens längtan efter syftets liv

Katarina Andersson

Klassiker & lyrik

ePUB

341,1 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180571180

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 01.08.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Dikterna har blivit min ständiga följeslagare sen jag insåg att det finns obearbetade känslor som bidrar till den verklighet jag lever i. När jag började skriva orden och reflektera över dem kom förståelsen för vad som hindrar mig från att leva fullt ut i den frihet vi alla har.

Jag önskar att du som läsare reflekterar över vårt bidrag till alla de historier som utspelar sig både i vår närhet och utanför den lilla bubbla vi lever i. Oavsett plats vi befinner oss på finns våra känslor med som ständiga följeslagare och vår resa tillbaka till oss själva ser olika ut beroende på vem du frågar.

Ta dig en stund och reflektera över ordens mening, vad de betyder för dig, kanske får de en ny innebörd för just dig i ögonblicket du läser dem. Det är som med all konst, det är betraktarens ögon som tolkar dess betydelse.

Eventuellt känner du igen dig i någon text du läser och skänker lite medkänsla för din egen historia. Maskrosor växer upp oavsett tidigare förhållande och utvecklas till lysande solar som förgyller i naturens trädgård. Naturens lagar skiljer sig inte mycket från homo sapiens men en skillnad är att vi kan göra medvetna val hur vi vill leva våra liv.

Njut, ta en stund i stillhet och andas dig igenom livets tuffa perioder. Låt barnets lekfulla fantasi inta ditt sinne och berika ditt liv.
Kram från Katarina Andersson
Katarina Andersson

Katarina Andersson

Katarina Andersson föddes 1963 i Helsingborg. Hon arbetar med allt som gör livet glatt och utvecklar henne framåt vilket har gått som en röd tråd genom livet med allt från trädgårdsarbete, tulpanplockning, medarbetare i olika positioner på läkemedelsbolag, inom LSS, pedagog på förskola, utbildare/coach/terapeut och informatör på egna företaget Visdomsboden AB till att bli poet och författare.

Ett stort intresse är naturen, att vara ute och vandra, hänga i hängmattan och sova under träden.
På senare år har lusten att börja måla gjort sitt intåg, att ge uttryck på en målarduk har gett mersmak.
Familjen betyder mycket där barn och barnbarn får ta sin plats som en del av vardagen.

Katarina är med i Helsingborgs Stadsbibliotekets skrivarcirkel. 2019 gav de ut antologi med titeln Alla tiders Helsingborg, där Katarina är medförfattare.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite