Det kommer gå bra, Felicia
Ny

Det kommer gå bra, Felicia

Nelly Andersson

Romaner & noveller

ePUB

598,0 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180806275

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 18.09.2023

Språk: Svenska

Betyg::
0%
95,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Felicia känner att hon har fastnat. Hon trivs inte på sitt jobb i klädbutiken Stil och Klass. Det är något som skaver mellan henne och barndomsvännen Trine. Hennes mamma tjatar om att hon borde träffa någon, skaffa barn som sin syster och hitta ett bättre jobb. Vännen Carl står vid hennes sida i vått och torrt men även han undrar om det inte är dags för henne att börja dejta.

Felicias tillflykt har alltid varit böckernas värld och när antikvariatet Den vita svanen söker en timanställd, händer något. Sedan har vi den där kvällen utanför klubben också, dit Felicia inte ville gå.

Det kommer gå bra, Felicia är en historia om att finna sin egen röst, första kärleken, en mammas oro och en avgörande midsommarafton.

Den handlar om en katt som heter Trisse, vänskap som håller ihop och dras isär, söndagsmiddagar och att våga. Mest om att våga faktiskt. Det här är Felicias historia.
Nelly Andersson

Nelly Andersson

Nelly Andersson, född 1993, bor i Falkenberg tillsammans med katten Sessan. Det kommer gå bra, Felicia är hennes debutroman.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite