Den växande gängkriminalitetens orsaker och lösningar

Den växande gängkriminalitetens orsaker och lösningar

Mi Linnor

Samhälle, politik & medier

ePUB

115,1 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789179696641

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 18.08.2020

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
I dagens Sverige finns ett växande problem med gängkriminalitet och gängvåld, och vapen och sprängämnen florerar i denna miljö. Oskyldiga medborgare drabbas och polisen vädjar efter hjälp för att kunna lösa olösta de ökande våldsbrotten.

De flesta äldre medborgarna känner inte igen sig i den nya världen och otryggheten har blivit ett samhällsproblem. Vi behöver en lösning på problemet som är långsiktig och som innebär ett bättre liv för alla medborgare, även de unga människor som riskerar att hamna eller redan har hamnat i en kriminell miljö.

Samhällets resurser räcker inte till och behovet av en lösning är akut. I denna bok presenteras författaren sin analys av orsakerna och tänkbara långsiktiga lösningar.
Mi Linnor

Mi Linnor

Mi Linnor debuterade som författare med boken "På sagolika skäl misstänkt" år 2020. Boken är skriven under kategorin socialvetenskap och reder ut begreppen kring nedläggningen av utredningen om mordet på Olof Palme, för att bringa klarhet i vad åklagarbeslutet egentligen innebar.

En kort tid efter utgivningen av sin första bok släppte Mi deckarserien "Locket på". Som tidigare anställd inom rättsväsendet har Mi Linnor lyckats fånga vardagen för många polisanställda.
Mi Linnor skriver under pseudonym inom olika kategorier.

Denna bok baseras på de erfarenheter Mi har inom det statliga området, sin erfarenhet av ungdomar och sina analytiska kunskaper. Hon är en uppskattad problemlösare och har deltagit i flertalet omorganisationer och förbättringsprojekt.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite