Den tidlösa vägen
Ny

Den tidlösa vägen

MAGNUS FYRFALK

Mjukband

212 sidor

ISBN-13: 9789198707021

Förlag: Fyrfalk Content Ab

Utgivningsdatum: 07.06.2021

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
195,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Magnus Fyrfalk berättar målande om sina upplevelser under sin vandring på El Camino de Santiago de Compostela. Om strapatserna och skoskavet, om det lokala livet och om de själsliga mötena med andra vandrare och med sig själv. Vandringen går från franska Pyrenéernas snöklädda berg hela vägen till Atlantkusten i Galicien.

El Camino betyder kort och gott "vägen", men är så mycket mer än en vanlig väg från en punkt till en annan. Det är en väg där människor sökt självkännedom och förändring sedan många hundra år. Idag är vandringen kanske mer populär än någonsin, tack vare människors sökande efter det där som kan erbjuda något annat än ekorrhjulet och vardagens jakt.

Magnus Fyrfalks vandring blev först skildrad i bloggen fyrfalkcamino.se som för många har tjänat som inspiration till ett eget vandringsäventyr. För andra har läsningen varit ett sätt att uppleva El Camino när de inte haft möjlighet att vandra själva. Bloggläsarnas positiva reaktioner resulterade i att skildringen tog sig ett steg till uppåt till bokformen, och den finns som mjukband, och e-bok. Även en ljudbok produceras under sommaren 2021.

Magnus Fyrfalks bok välkomnar dig med på en spännande resa!
MAGNUS FYRFALK

MAGNUS FYRFALK

Magnus Fyrfalk är frilansjournalist och en uppskattad förändringscoach. Han arbetar över hela Sverige som moderator, diskussonsledare och föreläsare. Under många år var han även ett igenkänt ansikte som programpresentatör på Sveriges Television.

Med "Den tidlösa vägen" slår han in på en ny väg i livet; författarens. En väg som kommer att leda vidare mot fler bokutgåvor.

Magnus är född 1966 och uppvuxen i Linköping. Efter många år i Stockholm lever han numera tillsammans med sin livspartner på Österlen i Skåne.

Mer om Magnus finns att läsa på fyrfalk.se.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.