Den täta väven
Ny

Den täta väven

Margareta Mörck

Deckare & thrillers

ePUB

801,0 KB

Licenskryptering

ISBN-13: 9789198310580

Förlag: Mörckta Förlag

Utgivningsdatum: 17.10.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
89,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

För att kunna läsa den här DRM-skyddade e-boken, måste du ha ett Adobe-ID och använda läsprogramvara som kan hantera Adobe DRM. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
SARA är drygt 30 år och bor i Uppsala. När tillfälle erbjuds att fira midsommar i Leksand med Elof och Ellen, ett äldre par, tackar hon tacksamt ja och reser dit tillsammans med sin bästa kompis Frida. Sara behöver komma bort för att ta reda på om hon vill fortsätta förhållandet med Peter.

Men vistelsen i den lilla byn i Dalarna blir inte som hon tänkt sig. En tonåring försvinner spårlöst och byns invånare blir isolerade på grund av regnet som öser ner dag efter dag. Samtidigt kämpar en kvinna med att undgå upptäckt av den man som tidigare gjort hennes liv till ett helvete. Vem är hon?

Detta är uppföljaren till deckaren: Kniven eller de bruna skorna.
Margareta Mörck

Margareta Mörck

Margareta Mörck är författare och jurist och bor i Uppsala och Leksand. Hon har tidigare gett ut poesi, en novellsamling, en bok om livet som god man för ensamkommande flyktingbarn samt första delen i serien om Sara: Kniven eller de bruna skorna.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite