Den digitala arbetsplatsen - Strategi och design

Den digitala arbetsplatsen - Strategi och design

Skapa en arbetsplats som lyfter medarbetarna

Oscar Berg, Henrik Gustafsson

ePUB

2,9 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789198470017

Förlag: Gr8 Mountains AB

Utgivningsdatum: 23.03.2018

Språk: Svenska

Betyg::
0%
89,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Många digitala arbetsmiljöer är dåligt utformade, svåra att förstå och frustrerande att använda. Detta försvårar för medarbetarna att utföra sitt arbete, både enskilt och i samarbete med andra. Det leder också till stress och ohälsa vilket drar ner engagemanget för arbetet och arbetsplatsen. Konsekvensen blir minskad produktivitet och innovationsförmåga för medarbetarna och för organisationen som helhet.

Ingen organisation har råd med detta slöseri i längden. Ska de lyckas med sin digitala transformation måste de göra något åt detta. Inte imorgon. Nu.

Författarna Oscar Berg och Henrik Gustafsson presenterar här ett konkret angreppssätt och metodik för hur man kan åtgärda problemen i den digitala arbetsmiljön, lyfta medarbetarna och skapa förutsättningar för en framgångsrik digitalisering och digital transformation av verksamheten.
Oscar Berg

Oscar Berg

Oscar Berg är verksam som oberoende konsult inom digitalisering och digital transformation, med särskild expertis inom digitalt samarbete och designtänkande. Han har tidigare delat med sig av sin erfarenhet och expertis i två böcker, senast Den digitala arbetsplatsen som finns såväl på svenska som på engelska. Oscar Berg är en uppskattad och eftertraktad föreläsare såväl i Sverige som internationellt.

Henrik Gustafsson

Henrik Gustafsson

Henrik Gustafsson arbetar som digital strateg och verksamhetsutvecklare på knowit EXPERIENCE med fokus på produktivitet, samarbete och innovation. Han driver också MovingMind som erbjuder coaching inom hälsa, energi och personlig utveckling.

Webb: www.movingmind.se/henrikgustafsson/

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.