Den blomstertid nu faller

Den blomstertid nu faller

Antologi

Evelina Varas, Louise Halvardsson, Henrik Mimerson, Axîn Welat, Andreas Varas, Joel Heirås

Mjukband

48 sidor

ISBN-13: 9789198541205

Förlag: Poesiwerken Publishing

Utgivningsdatum: 03.05.2019

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
100,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Sex poeter, en årstid.

Poesiwerken är en vildvuxen förening med förgreningar överallt i Göteborgs poetiska rännsten. Vi lever för poesin och werkar för att sprida den, eftersom vi anser att poesi är en konstform för alla. Nu har vi samlat några av våra ord i denna antologi, att läsa, sprida, sortera, citera, förbanna, älska, hata, vidimera eller konfiskera alternativt allt på samma gång.
Evelina Varas

Evelina Varas

Evelina Varas är poet och författare. Hon har tidigare utkommit med böckerna Moderstystnaden, Socialdjuret och Männen. En fjärde bok är på gång.

Louise Halvardsson

Louise Halvardsson

Louise Halvardsson är helst och mest poet, men också författare. Romanen Punkindustriell hårdrockare med attityd vann Författarförbundets debutantpris Slangbellan 2007. 2017 släpptes diktsamlingen Hejdå tonårsångest. Hösten 2019 utkommer romanen Punkpoet med svensk brytning.

Henrik Mimerson

Henrik Mimerson

Henrik Mimerson har skrivit ända sedan han gick på gymnasiet, alltid utifrån idéer och infall. Han komponerar också musik. Båda konstarterna är lika viktiga för honom och samverkar för att utmynna i oberäkneliga performanceverk.

Axîn Welat

Axîn Welat

Axîn Welat är poet och översättare. Hon skriver både på kurdiska, arabiska och svenska. Har även varit verksam som språklärare. Har skrivit åtta diktsamlingar, varav två är översatta till svenska.

Andreas Varas

Andreas Varas

Andreas Varas är poet, dokumentärfilmare, fotograf och journalist.

Joel Heirås

Joel Heirås

Joel Heirås jobbar på sin poetidentitet. För att manifestera sig som skapande människa i världen presenterar han en skapelseberättelse som leker med transformationer och förkroppsliganden, för att med ordens hjälp placera in varats olika skikt i sagans magiska möjlighet att skapa ny verklighet.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.