December med dig

December med dig

Sofia Löfgren

Romantik & erotik

Mjukband

186 sidor

ISBN-13: 9789180274050

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 29.10.2021

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
129,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Mimmi kämpar med att gå vidare efter uppbrottet med Klara, men det är lättare sagt än gjort i en by där rykten färdas snabbt. En snöig vinterdag i november springer hon in i Patrik, vars plötsliga hemkomst väcker gamla känslor till liv. Men också många frågor. Varför sålde Patrik allt över en natt och flyttade tillbaka till Qvarnhovda? Och vem är Emma?

De upptäcker snart att de delar oron inför att fira jul ensamma, och bestämmer sig för att tillsammans skapa en aktivitetskalender. I takt med att hemligheter nystas upp, sätts också känslor på prov. Frågan är hur mycket som kan förlåtas, och hur årets julfirande kommer att bli ...

"December med dig" är en värmande berättelse om föräldraskap, ensamhet och problematiken kring att kombinera förälskelse med familjeliv.
Sofia Löfgren

Sofia Löfgren

Sofia Löfgren är författare, ledare i Burlesque inspiration, samt utbildad företagsekonom med spetskompetens inom HR. Hon är ursprungligen från Västerås, men bosatt i Kalmar sedan många år, där hon arbetar som butikschef inom detaljhandeln. Hon har läst kurser på högskolenivå i kreativt skrivande och manusutveckling, och skriver helst romance, feelgood samt erotik. Sofia brinner särskilt för passionens plats i skönlitteraturen. Hon debuterade med romanen Kärleksstorm i februari 2021, och har under året släppt ett par erotiska noveller.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite