De dödliga främlingarna

De dödliga främlingarna

Johan Olsson

Mjukband

92 sidor

ISBN-13: 9789177859970

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 05.02.2019

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
49,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Detta är den korta men fantasieggande berättelsen om det mörka, dolda och förödande i samhället som ingen vet om. Okända främlingar och sammanslutningar man inte vill veta finns. I farans väg kommer förbjuden kärlek, målmedvetna självutnämnda världspoliser, forskare, spöktåg, ubåtar och kärnvapenstrider. Detta är en helt påhittad berättelse utan förankring i verkligheten, ägnad åt att underhålla och fascinera läsaren och kittla fantasin.
Vi får följa ett kortare händelseförlopp, en kapplöpning för samhället, ja hela världen. Jorden och allt levande riskerar utplånas av utomjordingar om inte det internationella hemliga fristående organet OREA lyckas förhindra utomjordingarnas framfart. Men det kommer att kosta mycket lidande för mänskligheten i både arbete och människoliv. Hur ska det gå för stackars Jonas och Anders som hamnar i knipa då utomjordingarna upptäcks oavsiktligt. Kommer de överleva och få varandra på riktigt till slut? Eller kommer strålningen orsaka deras plågsamma död?
Johan Olsson

Johan Olsson

Johan Olsson är en ny svensk författare som hittills har gett ut 2 olika verk på marknaden. Boken "De dödliga främlingarna" och boken "Positivt tänkande i Sverige"

Johan är uppvuxen i norra Sverige och har alltid gillat skriva texter och skapa annat kreativt, måla, designa och sy kläder, grafisk formgivning, fotograferande med mera.

Johan vill genom sitt författande få människor att må väl, roas ibland och ibland tänka till på allvaret i samhället, hur vi mår, hur vi gör mot varandra och hur samhället fungerar.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.