De dödliga främlingarna

De dödliga främlingarna

Ny
Johan Olsson

Mjukband

92 sidor

ISBN-13: 9789177859970

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 05.02.2019

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
49,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Detta är den korta men fantasieggande berättelsen om det mörka, dolda och förödande i samhället som ingen vet om. Okända främlingar och sammanslutningar man inte vill veta finns. I farans väg kommer förbjuden kärlek, målmedvetna självutnämnda världspoliser, forskare, spöktåg, ubåtar och kärnvapenstrider. Detta är en helt påhittad berättelse utan förankring i verkligheten, ägnad åt att underhålla och fascinera läsaren och kittla fantasin.
Vi får följa ett kortare händelseförlopp, en kapplöpning för samhället, ja hela världen. Jorden och allt levande riskerar utplånas av utomjordingar om inte det internationella hemliga fristående organet OREA lyckas förhindra utomjordingarnas framfart. Men det kommer att kosta mycket lidande för mänskligheten i både arbete och människoliv. Hur ska det gå för stackars Jonas och Anders som hamnar i knipa då utomjordingarna upptäcks oavsiktligt. Kommer de överleva och få varandra på riktigt till slut? Eller kommer strålningen orsaka deras plågsamma död?
Johan Olsson

Johan Olsson

Johan Olsson, 38 år och uppvuxen i norra Sverige är en hittills okänd författare som nu ger ut sin första bok "De dödliga främlingarna". Johan som har universitetsexamen och bland annat jobbat som ekonom har alltid älskat att läsa och skriva vilket gav framgångar redan under skolåren. Han har alltid fascinerats av vetenskap och historier om utomjordiskt liv. Drömmen har alltid varit att bli författare och nu känns läget vara det rätta att testa sin förmåga på publiken, läsarna.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.