Dagens Gudar

Dagens Gudar

Världsalltet

Nabil Lahdo Barkino

Samhälle, politik & medier

Mjukband

118 sidor

ISBN-13: 9789180278027

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 30.11.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
150,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Den här boken är inte ett försök att förstå gudarna, eller om Gud skapade människan, eller om människan skapade Gud? Boken är ett försök att kasta ljus över de verkliga gudarna som i hemlighet försöker dominera världen och kontrollera folks och individers öden.

Dagens gudar är en lärorik text. Manuset innehåller mycket intressant historiekunskap och många intressanta frågeställningar.

Dagens gudar är en text som bland annat handlar om att, med mod, försvara rättvisan. Texten beskriver bland annat det orättvisa förhållande som ofta råder mellan kapitalägare och arbetare. Det är en text som handlar om arbetares förhållanden i världen, om människans/arbetarens värde i ett kapitalistiskt system. Texten lyfter fram fakta kring till exempel ojämlikheter i världen. Texten tar upp begrepp som feodalism, borgarklass, den industriella revolutionen, kapitalism, kommunism, privat och kollektivt ägande, socialism, konkurrens och exploatering. Att texten tar upp ett högaktuellt ämne som energi som vapen gör texten särskilt intressant just nu.
Nabil Lahdo Barkino

Nabil Lahdo Barkino

Nabil är född 1956 i staden Qamichli ligger i nordöstra Syrien på gränsen till Turkiet och Irak. Efter gymnasiet, NO linje, flyttade han 1974 till Libanon och läste statsvetenskap vi Libanon universitet i Beirut. Men på grund av det brutala och fruktansvärda inbördeskriget, som bröt ut i april 1975, flydde han 1980 till Tyskland och sedan till Sverige.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite