Där rosor ska växa
Ny

Där rosor ska växa

Victor Sköld

Romaner & noveller

Mjukband

140 sidor

ISBN-13: 9789180275644

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 20.06.2022

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
80,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
"Märker hur dagen väntar på någonting mer. Fastän senaste årets morgnar, luncher, kvällar och nätter aldrig svikit. Märker att mobilens vibrationer vill säga någonting annat än notis om att en öl finns att hämta i sällskap med mina vänner, att vinflaskan är där för min hand att hälla upp innehållet i ett närliggande glas. Mina läppar har tidigare kysst, suktat och smakat på lovande framtid. På längtan som valt att bli kvar. Men som dagen har även de börjat vänta på någonting mer, som om natten berättat om någon."

Där rosor ska växa. En kortroman om att försöka hitta vägen i en snårig terräng, ungdom och evig flod av intryck. Huvudpersonen går under inget namn. Hon är en sammansmältning av de som berört.
Victor Sköld

Victor Sköld

Victor Skölds karriär som författare började med romanen Kevlarsjäl (2018). Sedan dess har ytterligare sex romaner skrivits med teman om kärlek, förlust och hoppfullhet. Utöver sina diktsamlingar och romaner är Victor även akrylkonstnär. En konstform som vävs in i den litterära resan som rusar framåt.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite