Bruksanvisning till matlagning

Bruksanvisning till matlagning

Olaf Klein

ePUB

10,4 MB

Licenskryptering

ISBN-13: 9789175699936

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 16.05.2014

Språk: Svenska

Betyg::
0%
99,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

För att kunna läsa den här DRM-skyddade e-boken, måste du ha ett Adobe-ID och använda läsprogramvara som kan hantera Adobe DRM. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
En Matskola för nybörjare
du som inte kan eller våga laga mat,
börja med denna bok och lär dig laga mat från grunden.
Du lär dig steg för steg med enkla recept och många tips.
Olaf Klein

Olaf Klein

Jag har bakom mig en 3 årlig yrkesutbildning i Tyskland med examen.
Har varit verksam som kock från 1967 och som köksmästare i Sverige från 1978 och har drivit flera restauranger i Stockholm.
Jag har rest en del i världen och tycker om att samla på recept som gör att anpassa till lokala råvaror och är lätta att laga.

Website: www.mat-skola.se

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.