Bortanvinden

Bortanvinden

Frida Hallberg

Mjukband

188 sidor

ISBN-13: 9789163947261

Förlag: Fåglar Förlag

Utgivningsdatum: 30.08.2017

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
170,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Lo drömmer att hennes älskade berättar att han dött. När hon vaknar ligger hon på sjukhus efter en bilolycka. Det han sagt är sant.
Efter att hon sålt gården flyttar hon till sin kusin Sabina i Rosaberg. Där bor hon i en husvagn och försöker hitta ett sätt att leva vidare.
Hon lär känna Oskar som berättar om en vän som påstod att hon funnit vägen till en annan verklighet. Lo bestämmer sig för att hitta dit. I sökandet hamnar hon hos korparna på bergets topp. Tillsammans med dem återfår hon lite av sin förlorade livsvilja. Och snart är hon vägen till den andra världen på spåren.

Sohlamel vandrade i årtionden för att komma undan sorgen efter sin bästa vän. Han flydde under så lång tid att han förlorade kontakten med Jorden och hennes läkande famn. Men sorgen fanns kvar. För så länge han trodde att det var hans fel att vännen dött kunde han inte gå vidare, hur långt fötterna än bar honom.

Bortanvinden är en magisk relationsroman som handlar om sorg, skuld och längtan att slippa undan. I en värld där Vinden talar och Jorden pulserar under fötterna. Där världsresenärer blir till kråkfåglar, Verklighet möter Overklighet och där vi kan fråga oss om vad som är vilket.
Vi får återse Vilja, Maldin och Nehv från Jag ropade och Sabina och Elwen från Den du var.

Frida Hallberg skriver jordnära fantastik. Berättelser som tar oss utanför verklighetens gränser.
Bortanvinden är hennes tredje roman.
Frida Hallberg

Frida Hallberg

Frida Hallberg skriver magiska relationsromaner, jordnära fantastik. Berättelser som tar oss utanför verklighetens gränser.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.