Bögjävel
Populär

Bögjävel

Marcus Tallberg, Emma Björck

ePUB

708,1 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789198410952

Förlag: Tallbergs Förlag

Utgivningsdatum: 27.03.2021

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Det handlar om en vänskap som är så stark att inget kan klippa sönder det starka bandet mellan dem - och om deras två helt olika livssituationer.

Mattias är en lite hysterisk kille som kämpar med att hitta sig själv i en värld där familjen, skolan och känslor försvårar allt. I skolan är han osynlig och den enda vännen han har är Tove.

Tove är populär, snygg, ödmjuk och naiv. Det blir problem för henne när hon väljer att sätta sin tillit till fel person och för första gången i sitt liv känner hon att inte ens Gud kan hjälpa henne rätt. Det perfekta livet som hon utåt sett har fallerar och det blir inte bättre när Mattias helt plötsligt börjar bete sig konstigt - alltså mer än vad han brukar...

Bögjävel är en bok som alla rekommenderas att läsa eftersom den tar upp viktiga samtalsämnen såsom mobbning, sexuella trakasserier, HIV och barn som är utsatta i hemmet.

"Fint och dramatiskt" - TTELA
Marcus Tallberg

Marcus Tallberg

Entreprenören Marcus Tallberg är både författare och förläggare, såväl som föreläsare och inspiratör. Marcus engagerar sig specifikt i frågor som berör psykisk ohälsa, minoriteter, sexualitet och könsidentitet. Bland hans titlar finns "Bögjävel", "Splittrat Glas", "Kraften"-trilogin och barnböckerna om "Dinosaurien Ty".

Emma Björck

Emma Björck

Teckenspråkstolken Emma Björck från Trollhättan är verklighetens version av Hermione Granger. I alla fall när man räknar antalet böcker hon går igenom per år.

Hon skrev boken "Bögjävel" tillsammans med Marcus Tallberg när de båda gick på gymnasiet. Trots att de har känt varandra sen dagistiden, hittade de varandra på riktigt när de gick på högstadiet och har sedan dess varit bästa vänner.

Nu bor Emma i Malmö och jobbar med flera bokprojekt samtidigt. Hon älskar skrivprocessen och önskar att det fanns fler timmar på dygnet så att hon kunde skriva mer.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.