Björnen sover inte

Björnen sover inte

Populär
Monica Grönlund , Anders Grönlund, Ordiraptus Förlag

Mjukband

304 sidor

ISBN-13: 9789163962028

Förlag: Ordiraptus Förlag

Utgivningsdatum: 11.07.2018

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
135,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
15-åriga Ellinor försvinner spårlöst från en nyårsfest i byn Linsell, Härjedalen. Ingen av de inblandade säger sig ha sett eller hört något. Det blir en svår nöt för Svegspolisen Harry Hansson att knäcka. Han ber sin kollega och barndomsvän Tom Elfversson om hjälp.

Den här deckarhistorien handlar om ensamhet, men också om nära vänskap. När den trygghet som man tror att man lever i, krackelerar och det som inte får ske, ändå inträffar; då rasar fördämningarna och våra mest privata känslor väller fram över gator, bygemenskap och sorg.

En deckare om ungdomar, mobbing om vänskap och om att växa som människa. Om kärlek och om livet som kom emellan.
En klassisk Mord-synd-droM - deckare. Nordic Noir
Monica Grönlund

Monica Grönlund

Monica Grönlund är född i Östra Broby utanför Kristianstad i Skåne. Hon har bott på så skilda orter som Gran Canaria, Göteborg, Härjedalen och nu är hon bosatt i Malmö. Hon är utbildad journalist och författare, men har också jobbat som lärare i svenska språket och litteraturen. Hon har läst svensk och engelsk språkvetenskap och litteraturvetenskap på universitet och högskola med poäng motsvarande fil kand, eller mer.
Hon har tidigare get ut:
Två byar - en annan historia 2000, Ut vill jag ut 2013, Vargen kommer 2017. Björnen sover inte är hennes andra roman i kriminalgenren.
Monica Grönlund är också utbildad formgivare och fotograf. Det är Monica Grönlund som har formgivit Björnen sover inte och även gjort illustrationen till bokens omslag.

Anders Grönlund

Anders Grönlund

Anders Grönlund är skrivande och fotograferande journalist och redaktör. Han har mångårig vana att både skriva och korrekturläsa. 2018 startade han förlaget Ordiraptus förlag. I förlagsarbetet är han också faktagranskare.

Ordiraptus Förlag

Ordiraptus Förlag

Ordiraptus förlag startades av Anders Grönlund 2018. Förlagets avsikt är att ge ut Monica Grönlunds böcker och temaböcker med intressant text- och bildmaterial.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.