Biodling utan Kemikalier

Biodling utan Kemikalier

Stefan Breitholtz, David Heaf

Natur- & humanvetenskap

Mjukband

140 sidor

ISBN-13: 9789179696405

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 22.11.2021

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
195,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Med hjälp av trettio exempel på behandlingsfria biodlare i Europa och Amerika, med berömda namn inom avel för varroaresistens inberäknade, dokumenterar denna bok den uppmuntrande framgången och allt populärare biodlingen utan kemikalier.

Alltsedan Varroa kom till Europa och Amerika på 1980-talet, har de flesta biodlare känt sig tvungna att behandla sina samhällen med kemikalier för att undvika stora förluster. Men en minoritet biodlare har lyckats sköta sina samhällen utan kemikalier och har gjort så med inte bara acceptabla förluster utan med förluster som ibland är de samma eller mindre än de biodlares som använder kemikalier.
Stefan Breitholtz

Stefan Breitholtz

David Heaf

David Heaf

David Heaf

Efter en karriär som forskare i biokemi slog sig David Heaf ner i nordvästra Wales, där han arbetar som översättare och, tillsammans med sin hustru Pat, sköter en stor trädgårdsodling. Han började med biodling 2003 med National Kupan, men efter ett par år gick han över till Warré kupor. Han övervintrar för närvarande bl.a. tio Warré kupor. 2010 publicerade Northern Bee Books hans bok: Den Bivänlige Biodlaren och inbjöd 2013 honom att skriva en manual till Warré kupan: Naturlig Biodling med Warré kupan. Båda finns på svenska.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite