Barnlängtan

Barnlängtan

Populär
Ellinor Wikman

ePUB

12,7 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789177859963

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 16.11.2019

Språk: Svenska

Betyg::
0%
99,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Vi får följa Ellinor Wikman på hennes resa genom livet. Oron för att inte kunna få barn väcks inom henne redan i nittonårsåldern, då läkarna tror att hon fått en livmodersinfektion.

När hon är trettiotre år möter hon den man hon vill dela livet med. De längtar båda efter att bilda familj.

Ellinor Wikman berättar för sin man att hon känner oro över att inte kunna få barn. När ett år har gått och de ännu inte blivit gravida, bestämmer de sig för att söka hjälp på en fertilitetsklinik. Kliniken hittar inget fel på dem, men erbjuder dem ändå provrörsbefruktning.

2014 ska Ellinor och hennes man påbörja sin första IVF-behandling och Ellinor tvingas genomgå en akut operation. Det visar sig att hon lider av sjukdomen endometrios, som kan vara en orsak till att hon har svårt att bli gravid. Vi får följa Ellinor och hennes man på flera IVF-försök och en äggdonation i Prag i Tjeckien.

Följ med på en resa mellan hopp och förtvivlan, där två människor kämpar för att få hålla sitt efterlängtade barn i sin famn.
Ellinor Wikman

Ellinor Wikman

"Barnlängtan" är Ellinor Wikmans tredje bok. Hennes första skönlitterära bok. Författaren har också skrivit barnboken "Snigelboken - Alltid Älskad" och diktboken "Älska livet!"

Ellinor Wikman är även författare till fyra julkalendrar. Två för vuxna och två för barn.

"Tjugofyra dagar" skrev Ellinor Wikman som en bloggjulkalender 2019. I fjol har skrev hon julkalendern "Vägen fram", också den för vuxna.

Ellinor Wikmans julkalendrar för barn:

- En annorlunda jul i vår by - första julkalendern
- En annorlunda jul i vår by - andra julkalendern

Samtligen finns att köpa här på BoD.se.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.