Att vara Anhörig till någon man älskar

Att vara Anhörig till någon man älskar

på gott och ont

Mary Elisa Kinlund

Samhälle, politik & medier

ePUB

369,9 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180276689

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 31.01.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
39,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Boken Att vara anhörig till någon man älskar på gott och på ont, handlar om hur det kan vara och upplevas att vara en anhörig. Boken är delvis en liten fortsättning på Marys första bok. Boken om Thess. Några av karaktärerna finns med i ett par kapitel i boken. Man behöver inte ha läst boken om Thess, innan man läser boken om anhöriga.
Boken innehåller karaktärerna morsan Alma och Gurras berättelser av att vara anhörig. Flera andra anhöriga berättar också lite ur sitt och sin närståendes liv. Boken innehåller information från Socialstyrelsen, hur det kan se ut för anhöriga i dagens läge. I ett kapitel, så berättar författaren och hänvisar till olika stöd man kan få som anhörig.
Den kommande, tredje boken kommer handla om samarbete och samverkan, inom LSS och Psykiatrin, på gott och på ont. Kanske några av de tidigare karaktärerna dyker upp även i den boken.
Mary Elisa Kinlund

Mary Elisa Kinlund

Författaren, Mary Elisa Kinlund, kommer ut med sin andra bok. Hon är anhörig till en ung vuxen person som har diagnos Adhd, Autism, och medelsvår Intellektuell funktionsnedsättning. Hennes hjärta bultar för personer som har någon form av funktionsnedsättning och som inte alltid har samma förutsättningar som andra har. Hon har arbetat på Gruppboende och Dagverksamhet inom LSS, under flera år. Hon är utbildad undersköterska och Stödpedagog. Under en längre tid har hon erfarenhet av hur det är att vara en anhörig till en person som ingår i och är beroende av LSS insatser.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite