Att vara Alice

Att vara Alice

Marcus Tallberg

ePUB

1,5 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789198410921

Förlag: Tallbergs Förlag

Utgivningsdatum: 27.03.2021

Språk: Svenska

Betyg::
0%
59,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
De har kallat henne "Oliver" sen dagen hon föddes. Alice hatar det. Hon har aldrig velat vara Oliver. Alice längtar till att slå sig fri från lögnernas om format hennes liv. Hennes liv förändras drastiskt den dagen hon träffar "den goda fen" i form av kvicka Vincent. Under Vincents vingar påbörjas Alice omtumlande, bitterljuva och känslosamma resa att bli sig själv.

"Att vara Alice" berättas genom brev som Alice skriver till sin moster. Boken må vara påhittad, men erfarenheterna och den inspirerande visdomen är väldigt verklig, då den är baserad på intervjuer med transpersoner runt om i Sverige.
Marcus Tallberg

Marcus Tallberg

Entreprenören Marcus Tallberg är både författare och förläggare, såväl som föreläsare och inspiratör. Marcus engagerar sig specifikt i frågor som berör psykisk ohälsa, minoriteter, sexualitet och könsidentitet. Bland hans titlar finns "Bögjävel", "Splittrat Glas", "Kraften"-trilogin och barnböckerna om "Dinosaurien Ty".

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite