Att driva ett hunddagis

Att driva ett hunddagis

– krav och praktiska råd

Cathy Lewis

Mjukband

116 sidor

ISBN-13: 9789163740923

Förlag: Pygmalion Ab

Utgivningsdatum: 20.08.2015

Språk: Svenska

Färg: Ja

Betyg::
0%
129,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Vill du starta hunddagis, eller vill du vidareutveckla dig som utbildare? I den här boken har jag beskrivit det du behöver kunna utifrån Jordbruksverkets riktlinjer och samlat tydliga och praktiska råd, som du kommer att ha mycket nytta av. Ta del av mina erfarenheter för att din verksamhet snabbt ska bli effektiv och lönsam.

”Den är lättläst och personlig. Cathy beskriver vanliga problem som kan på uppstå på hunddagis och är kanon för dig som vill lyckas med din verksamhet.”
Britta Agardh, Agardhs Hundsport
Cathy Lewis

Cathy Lewis

Jag är genuint intresserad av hundar och har två egna hundar, en Rhodesian Ridgeback och en Dansk-Svensk Gårdshund.

Min önskan att arbeta med hundar, gjorde att jag gick en hunddagisutbildning och startade Hundkompaniet Pygmalion. Det var det första hunddagiset i området med hundhållning i flock i naturlig lantlig miljö med hämtning och lämning av hundar.

Jag vill skapa förutsättningar för att driva bra hunddagis och för det krävs det bra utbildning. Insåg snabbt att det saknas bra litteratur och skrev därför den här boken.

Min avsikt är att ge dig som vill ha ett hunddagis förutsättning att driva ett bra hunddagis där både personal och hundar trivs.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.