Ångernjöte
Populär

Ångernjöte

Skogen som gud glömde

Kent Klint Engman

Band 1 av 2 i denna serie

ePUB

2,8 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789178516728

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 02.12.2019

Språk: Svenska

Betyg::
0%
85,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
En medelålders man vaknar upp i en skog och inser att han varken vet vart, eller vem han är. Under hans färd igenom skogen stöter han på märkliga saker, både människor och djur som är allt utom normala. Det får honom att undra om han ens är i rätt värld. Han försöker att ta reda på vem han är och hur han ska hitta hem. Under tiden så känner han att det finns något sjukt över den plats han befinner sig i, något galet och skrämmande som ruvar bakom skuggorna.
Finns det någon anledning till att han befinner sig på denna absurda plats, eller har han bara hamnat där av en ren slump?

Detta är en berättelse som utspelar sig i en skog som skiljer sig drastiskt från den svenska skogen, kanske inte till utseendet, men till innehållet.
Ångernjöte är en plats där inte mycket är normalt, en plats där allt tycks vara möjligt, där sjuka och konstiga saker hör till vardagen i en värld fylld med mystik och trolldom.
Kent Klint Engman

Kent Klint Engman

När man befinner sig i någon av Hälsinglands många skogar är det inte svårt att låta fantasin flyga iväg i sina egna banor. Man fantiserar ganska omgående om mystiska väsen så som troll och andra varelser ur vår gamla folktro, men min fantasi stannar inte där. Det borde finnas så många flera konstiga och morbida figurer där inne bland träden. Kanske en hel värld av sjuka, roliga, absurda, trevliga och skrämmande varelser. Den världen är kanske inte är så långt borta.
Så började mina tankar för några år sedan så jag och en barndomsvän gjorde några små filmprojekt som vi lade upp på youtube. Dessa utspelar sig i just Ångernjöte. Vikten lades på lite morbid och sjuk humor. Det var grunden till denna värld som jag skriver om. Eftersom man saknade både tid och pengar samt all rekvisita och folk man skulle vilja ha tillgång till så filmades det inte så mycket. Däremot såddes många frön och nya idéer. Jag ville berätta mer om denna fantasifulla värld.
Eftersom man blir ganska begränsad inom filmandet om man inte har dom rätta resurserna så bestämde jag mig för att skriva om den sagolika världen istället.
Till vardags jobbar jag som tatuerare och har alltid haft lätt för mig att få bilder i huvudet av det jag tänker på. Därför kunde jag inte låta bli att göra illustrationer till denna roman.
Efter lite drygt ett år och någon månad så är resultatet det ni nu läser.
Hoppas ni finner boken underhållande.
Kent Klint Engman 2018

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.