Analysera intervjuer

Analysera intervjuer

- Om konsten att göra kvalitativa analyser vid statliga verk och myndigheter

Heléne Thomsson

Natur- & humanvetenskap

Mjukband

100 sidor

ISBN-13: 9789174635218

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 01.08.2014

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
120,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Analysera intervjuer handlar om konsten att göra kvalitativa analyser. Boken riktas till personer som arbetar med kvalitativa undersökningar vid statliga verk, myndigheter eller liknande verksamheter. Boken ger ett handgripligt stöd i genomförandet av en professionell och högkvalitativ tolkande analys, genomförd utifrån gällande förutsättningar.
Här finns en konkret genomgång av hur en kvalitativ analys kan gå till, steg för steg. Här finns också en tydlig beskrivning av vad det betyder att tolka, hur man kan förstå resultaten, resonera kring dem och stå för dem.
Heléne Thomsson

Heléne Thomsson

Heléne Thomsson är fil dr i psykologi och har lång erfarenhet av att arbeta med forskning och olika slags utvecklingsstöd för grupper och individer i företag och organisationer. Hennes intresse handlar om hur normsystem, förväntningar och egna tankar påverkar både hälsa och prestation. Hon är ansedd som en av landets främsta experter på intervjuer och tolkande, kvalitativ metod. Hon är författare till ett flertal böcker inom sitt område, bland annat ”Att göra kön. Om vårt våldsamma behov av att vara kvinnor och män”, ”11 nyanser av tystnad. Om konflikter och maktspel i arbetsgrupper” och ”Reflexiva intervjuer”.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite