Allt, Inget Och Lite Till

Allt, Inget Och Lite Till

Erik Erneland

Inbunden bok

160 sidor

ISBN-13: 9789174634310

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 07.03.2012

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
230,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
"Jag känner allt annat än längtan tillbaka till "livet" jag levde för två-tre månader sedan (anledningen till kaninöronen var inte för att på något sätt antyda att det inte var ett liv. Det var mer någon antydan om att jag antyder att jag levde ett annat liv för tre månader sedan, vilket vissa skulle kalla snack... Men det är vad jag antyder.)"
"Jag ämnar inte att bli en författare som ska skriva böcker till folk. Den här boken skriver jag för att JAG vill. Sen om det finns människor som av någon skum anledning vill läsa den är något av en bonus. Försökte jag nyss föra en konversation med dig? Ha! Jo, något i den stilen var det nog."
Vad du även bör ha i kännedom är att denna bok inte innehåller allt. Det kanske du anade när du såg hur smal den var. Men man skulle kunna jämföra den med toppen på ett isberg. Det som står här i skulle lätt kunna sänka ett skepp, men det är ändå bara en liten del av allt.
Man skulle kunna säga att boken är som en färgkludd på den där tavlan som är baserad på mitt liv. Boken är resultatet av frågan: Vem är du, egentligen? Vet man någonsin det?
Erik Erneland

Erik Erneland

Erik är, när boken är skriven, ungefär tjugo år. Han bor i en liten stad i Karlshamn med sin mor och syster. På grund av en något dysfunktionell familj har han fått lära sig att ta hand om de flesta problemen själv.
Hans intresse är att skriva (både text och musik), spela musik, träffa kompisar. Han är ungefär som alla andra vanliga tonåringar.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.