Även ett skitliv kan levas

Även ett skitliv kan levas

Axel Vilde

ePUB

289,4 KB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180073363

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 09.11.2020

Språk: Svenska

Betyg::
0%
55,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Gunnar Brage är en bitter gammal man på ett äldreboende. För att få tiden att gå, tänker han tillbaka och skriver ner händelser ur sitt bedrövliga liv. Det börjar med att han som spädbarn blir lämnad utanför polisstationen i Arboga, den kalla vintern 1933.
Han placeras i fosterhemmet från helvetet där hans uppväxt kommer att präglas av vanvård och övergrepp. I tonåren hamnar han på olika uppfostringsanstalter och hittar där en inkörsport till kriminalitet som sedan kommer att bli en stor del av hans fortsatta liv.
Gunnar är ingen ond människa. Han har empati och månar om rättvisa och vore det inte för alla hemska minnen från uppväxten, skulle han nog kunnat leva ett bättre liv.
Men mitt i allt elände, lyckas han på något vis hitta små ljuspunkter i tillvaron som får honom att inse att även ett skitliv kan vara värt att levas.
Axel Vilde

Axel Vilde

Axel Vilde är en sörmlänsk författare som inte vill låsa in sig i någon speciell genre. Han rör sig fritt mellan spänning, drama, feel god, historia mm.
Han är femtiotalist och började skriva böcker 2014.

Tidigare utgivning:
I öknen har pärlor inget värde. 2014 och nyutgåva 2019
Slow Motion. 2015
Även ett luder kan dansa. 2016
Trebuchet. 2017
Lyckelängan.2018

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite