Guds jord

Guds jord

klimatets intention mänskligheten

Peter Kristian Fryksäter

Andlighet & esoterism

ePUB

4,2 MB

Vattenmärkning

ISBN-13: 9789180278331

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 13.11.2022

Språk: Svenska

Betyg::
0%
49,00 kr

inkl. moms

Tillgänglig för nedladdning

Vänligen observera att du inte kan läsa den här e-boken på en Amazon Kindle, utan endast på enheter med programvara som kan visa ePub-filer. Mer information

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Livet är redo att förverkligas och nu är dessa Guds jord, klimatets intention mänskligheten steg till en stabil tro här. Se, höra och leva som är de första stegen till nya upptäckter. Sedan när vi kommit närmare den egna visionen av att vandra på livets väg så är det upp till oss att göra de sista valen. Klimatet mellan alla människor och naturens alla befattningar är omkring oss i kärnan av vår existens.
Detta är den nya uppgraderingen av vårt livsförhållande som handlar om klimatet i tro och relationen med Gud. En ny verklighet i alla människor, hur vi är burna och vår relation med Jesus Kristus. Då vi sagt ja till Jesus börjar ett helt nytt liv.
Peter Kristian Fryksäter

Peter Kristian Fryksäter

Jag heter Peter Kristian Fryksäter, är 42 år. Är evangelist och konstnär / poet. Aktiv i Victory Center IRC Församling i Helsingborg, som är en evangelisk kyrka. Har Predikat och delat vittnesbörd, översätter Gudstjänster och tolkar för pastorn då det behövs. Har tidigare jobbat som restaurangbiträde. Flyttade till Helsingborg från Stockholm 2005. Här har jag bland annat deltagit och ställt ut min konst och i många andra städer i Sverige, samt utomlands. Läst min poesi på poesi slam och på konstvernissager. Gått på många konstutbildningar, som på ABF och Folkuniversitetet.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite