7 dagar med Anders

7 dagar med Anders

Att passa ihop, istället för att passa in, samspela i livet

Anders Weimann

Band 1/- av 1 i denna serie

Mjukband

158 sidor

ISBN-13: 9789178511679

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 02.01.2020

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
219,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Tillgänglig

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
"7 dagar med Anders: Att passa ihop, istället för att passa in, samspela i livet" är den första boken i en kommande serie Ett Annat Sätt Att Leva.
Om att samspela, agera och interagera med andra människor och om hur du blir autentisk med dig själv. Du är första personen i ditt livs film. Det är du som tar första steget, för din egen utveckling framåt, tillsammans med andra, vilket skapar dynamik och samhörighet. Du är en pusselbit med alla dina delar för att komplettera i livets samspel.
Under 7 dagar hjälper Anders dig att ta steget utanför dig själv och bli en mer öppen människa. Vad är trossystem, koncept, värderingar och fördomar och hur hindrar dessa dig från att se vad som finns bortom barriärerna?
Att gå ifrån att vara hoptryckt till att få blomma ut i sin fullaste blom. Att vara DU!
Få vara pusselbiten som passar ihop och få vara kompletterande i samhällets helhet, på jobbet, i familjen bland vänner. Hur skulle det kännas? Javisst, det skulle väl kännas gott!
Anders Weimann

Anders Weimann

Anders Weimann är Inspiratör för ett: Ett Annat Sätt Att Leva, Livs- & Team Coach, och Föreläsare. Att hjälpa människor ta steg, gå vidare och bli stark i att använda sin egen inre kapacitet, kraft och energi.
Anders är en utforskare av livet. Att se möjligheter, ge fokus och energi till det du vill. Att ta dig fram i livet med en framåtanda, nyfikenhet och lekfullhet är Anders signum.

Anders arbetade många år som skräddare och klädkonstruktör, med andra ord ett kreativt jobb, men kände ändå att han inte passade in, fick aldrig fick komma till sin rätt.
Många händelser, omständigheter gjorde han började söka efter svar i samband med separation, flytt utomlands, företagskonkurs när han kom i en nedstämdhet.
Varför händer vissa saker och inte det andra? Vad är det som han gjorde själv när allt bara flöt på? Där har det varit ett analyserade och utforskande för honom. Hur vi skapar mening och en go känsla av förnöjsamhet. Eller vad hände när allt blev kaos?

Vad är glädje och förnöjsamhet? Vad är hjärtnärvaro? Jo, ett tillstånd!

Anders gillar frågor; de tar oss framåt i livet fortare och enklare. Varför bara söka? Säger Anders: När vi kan fråga om vägen och hitta rätt!

Om allt vore möjligt, vad skulle du då välja?
Hur blir det bättre än så här?
Vad är det du inte har tänkt på?
Vilken väg kan du gå nu?

Endast du själv vet där inne!

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.