1061 dagar

1061 dagar

Victor Sköld

Romaner & noveller

Mjukband

224 sidor

ISBN-13: 9789178518043

Förlag: Books on Demand

Utgivningsdatum: 09.03.2020

Språk: Svenska

Färg: Nej

Betyg::
0%
100,00 kr

inkl. moms / exkl. frakt

Din egen bok!

Bli författare med BoD och ge ut din bok och e-bok i bokhandeln.

Läs mer
Att älska villkorslöst. Att älska till den gränsen att det gör ont. När kärleken är som jordgubbarna till glassen på sommaren. Hur andetagen som tas fyller lungorna med inte bara syre, utan även med hopp om ett finare liv. En upplevelse att finna sin andra hälft. När ingenting är en kamp, bara en fröjd att uppleva gång efter annan.

Detta var min kärlek, till en början. En relation som la lyckan i mina händer, en relation som gav mig möjligheten att få älska på riktigt. Men som allt det vackra i denna värld, tog även denna episod av mitt liv slut. En septemberkväll, den sista kvällen innan sommaren på allvar övergick till höst. Ett knivhugg i ett älskande hjärta som bara ville fortsätta känna kärlekens värmande strålar.

Såret läker ännu efter uppbrottet. Som det gör för så många i samma stund. Jag vill tillägna denna bok till alla människor som känner sig ensamma och bortkastade efter att de fått sina hjärtan krossade. Slitna itu och utan hopp finner ni er ensamma utan den som kan ge er äkta tröst. Men ljuset når er i slutändan, även om det innebär att tillåta mörkret ha sin gång. Uppbrottet kommer att stärka dig och skydda ditt hjärta. Låt tiden ha sin gång, även om det är de sista orden som vill höras.
Victor Sköld

Victor Sköld

Författaren Victor Sköld påbörjade sitt författarskap med att författa sin första diktsamling "Poesie in Bewegung" under 2015 och följde upp dessa dikter med ytterligare två stycken samlingar under de kommande åren. Under pesudonymet Wiehre återger Victor sina känslor i prosa och väljer oftast ett kortare och mer slagkraftigt format.

I samband med romanen 1061 dagar utkom även den sjunde diktsamlingen i ordningen, Att förlora en framtid. Utöver poesin har författarskapet fått sällskap av hans två romaner "Kevlarsjäl" samt "Fågel Fenix" som båda utkom 2019.

Författaren skriver om sina personliga upplevelser på ett sätt som berör och som vill inspirera andra människor att uppmuntra sina innersta kreativa processer.

Det finns inga presskommentarer tillgängliga just nu.

Skriv din egen recension
Logga in här för att lämna en recension.
Search engine powered by ElasticSuite