Tillbaka till översikten

Plats 1

8
ISO 44001 - tolkning och tillämpning
Brandt, Ulric
Mjukband
120 Sidor
ISBN 978-91-7785-354-1
SEK 299,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

ISO 44001 - tolkning och tillämpning

ISO 44001 - tolkning och tillämpning, som steg-för-steg ger dig de viktigaste kunskaperna inom ISO 44001. Boken lägger stor vikt vid de grundläggande begreppen inom Ledningssystem för affärsrelationer i samverkan. Boken har två delar:
DEL 1 vänder sig till företagsledare, verksamhetsledare, chefer, projektledare, tjänstemän, politiker och andra som behöver få grundläggande generella kunskaper om samverkan och om ISO 44001 samt insikter i vad ett ledningssystem för affärsrelationer i samverkan innebär.
DEL 2 vänder sig primärt till dig som skall införa eller praktisk tillämpa ISO 44001. Denna del är viktig även för dig som skall fatta löpande beslut relaterade till ISO 44001. Skall du ingå i en styrgrupp som tillämpar ISO 44001 så bör denna del vara aktuell. Del 2 kan även användas som en liten uppslagsbok i det löpande arbetet då den i hög grad fyller på med kompletterande information till ISO 44001.

Ulric Brandt

Ulric Brandt har mer än 30 års erfarenhet från ledande befattningar inom industrin. Han har huvudsakligen arbetat i företagsledning, produktledning och projektledning. Inom FoU har han ansvarat för projektbudgetar från mycket stora till tämligen små. Rollerna har varit på mindre, medelstora och stora företag, vilket har gett en bred industriell erfarenhet, främst inom hårdvara men även inom mjukvara.
I mer än 20 år har han arbetat med 3:e partsleverantörer och underleverantörer i både traditionell relation och i samverkan inklusive partnerskap.
Detta har gett en unik kompetens inom industriella samarbeten och kunskap om hur dessa kan utvecklas, inte minst genom affärsrelationer i samverkan.
Idag är han verksam som utbildare, föreläsare, författare och konsult inom partnering och annan samverkan.
Han har tidigare utgivit ut Handbok i partnering, strategiska allianser och annan samverkan.

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.