Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Vägen till Amdoria
Högberg, Morgan
Mjukband
244 Sidor
ISBN 978-91-7569-505-1
SEK 99,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Vägen till Amdoria

Liana Darik bor på familjegården utanför byn Balden i hertigdömet Fakari. Liana finner livet på gården och i byn tråkigt och inget spännande händer någonsin.
En dag invaderas Fakari av Narkia och hela Lianas familj dödas. Hon blir fånge hos narkierna, men fritas av drakriddare. Hon startar en resa mot legendernas land Amdoria tillsammans med den bistre och grälsjuke generalen Drashin och dem andra ur Dödens skvadron. På deras resa försöker dem komma på vem narkiernas mystiske ledare är.
Efter dem kommer familjens beskyddare. För att finna den sista överlevande av familjen och att skydda det heligaste av det heliga. Familjen är helig!

Morgan Högberg

Morgan Högberg växte upp i Dalsland. Nu bor han i Halmstad med sin familj. Han började redan som tonåring skriva ner sina historier. Inspiration hämtade han från andra författare och spel för att forma sina karaktärer, men även en del från personer i sin omgivning. Nu tjugo år efter han började skriva, släpper han sin första bok med den unga Liana Darik i huvudrollen. Med Lianas berättelse känner han sig redo att dela med sig av sina historier om Amdoria och drakriddarna som han arbetat med och utvecklat under mer än tjugo år.

myBoD-INLOGGNING.