Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Vägen till Amdoria
Högberg, Morgan
Mjukband
244 Sidor
ISBN 978-91-7569-505-1
SEK 99,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Vägen till Amdoria

Liana Darik bor på familjegården utanför byn Balden i hertigdömet Fakari. Liana finner livet på gården och i byn tråkigt och inget spännande händer någonsin.
En dag invaderas Fakari av Narkia och hela Lianas familj dödas. Hon blir fånge hos narkierna, men fritas av drakriddare. Hon startar en resa mot legendernas land Amdoria tillsammans med den bistre och grälsjuke generalen Drashin och dem andra ur Dödens skvadron. På deras resa försöker dem komma på vem narkiernas mystiske ledare är.
Efter dem kommer familjens beskyddare. För att finna den sista överlevande av familjen och att skydda det heligaste av det heliga. Familjen är helig!

Morgan Högberg

Morgan Högberg är född och uppvuxen i Frändefors i Dalsland. Han flyttade senare ner till Halmstad där han nu bor med sin familj. Debuten "Vägen till Amdoria" släppte han under hösten 2017, efter att arbetat på den i över 6 års tid. Med boken "Lärlingen" fortsätter han sin resa tillsammans med Liana, draken Diriska, general Drashin och deras vänner.
Allt som startade för 20 år sedan har lett honom till historierna om Liana. Med dessa känner han sig redo att dela med sig av historierna om drakriddare, drakar och demoner som kämpar om herraväldet.

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.