Tillbaka till översikten

Plats 1

8
Vägen till Amdoria
Högberg, Morgan
Mjukband
244 Sidor
ISBN 978-91-7569-505-1
SEK 99,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

Vägen till Amdoria

Liana Darik bor på familjegården utanför byn Balden i hertigdömet Fakari. Liana finner livet på gården och i byn tråkigt och inget spännande händer någonsin.
En dag invaderas Fakari av Narkia och hela Lianas familj dödas. Hon blir fånge hos narkierna, men fritas av drakriddare. Hon startar en resa mot legendernas land Amdoria tillsammans med den bistre och grälsjuke generalen Drashin och dem andra ur Dödens skvadron. På deras resa försöker dem komma på vem narkiernas mystiske ledare är.
Efter dem kommer familjens beskyddare. För att finna den sista överlevande av familjen och att skydda det heligaste av det heliga. Familjen är helig!

Morgan Högberg

Morgan Högberg är född och uppvuxen i södra Dalsland, men flyttade senare ner till Halmstad, där han bor tillsammans med sin fru och sina två barn.

Redan i tonåren började han skriva ner sina historier om drakriddare och riket Amdoria. Det första som han skrev ner försvann och har aldrig hittats igen. Men det stoppade honom inte att få fram historien om till exempel: Manteras och Lianas kamp i den dödliga Labyrinten underjord och jakten efter den onde Nariff som försökte krossa världen. Just historien om Nariff ledde Morgan sedan att börja skriva om Liana, Diriska och Dödens skvadron.

Med historien om Liana, Diriska och Dödens skvadron låter han oss följa med till den värld som han arbetat och utvecklat under nästan tjugo år.

Fler titlar av författaren

myBoD-INLOGGNING.