Tillbaka till översikten

Plats 1

8
De små ingenjörerna
Granberg, Margaretha; Andersson, Dan
Inbunden bok
44 Sidor
ISBN 978-91-7699-815-1
SEK 179,00
inkl. moms exkl. leverans
  • Beskrivning
  • Författare
  • Recensioner (0)

De små ingenjörerna

Denna bok handlar om My 8 år, Pi 6 år och Lilla Ny 2 år. My och Pi vet säkert att man kan bygga allt man vill genom att starta ett projekt. Det visar sig att My och Pi har rätt, det vill säga tillsammans har de rätt. För när de samarbetar så lyckas de verkligen bygga allt de vill. Om de bara kan få Lilla Ny att hjälpa till och inte gå i vägen och förstöra förstås.

Dan Andersson

Dan Andersson är utbildad byggnadsingenjör som har vidareutbildat sig inom grafisk teknik, illustration och 3D-visualisering. I sitt yrke kombinerar han idag sina tekniska kunskaper från ingenjörsutbildningen med de mer konstnärliga från design och visualiseringsutbildningarna.

Margaretha Granberg

Margaretha Granberg är civilingenjör och i sitt arbete leder hon ofta unga ingenjörer inom utveckling, forskning och förändring.
Margaretha konstaterar att de som sökt sig till ingenjörsyrket ofta är nöjda med både sina arbetsuppgifter och sin roll som förvaltare och utvecklare av teknik och samhälle. Samtidigt vet vi att det i Sverige är svårt att locka unga människor till naturvetenskapliga och tekniska studier.
Med De små ingenjörerna vill Margaretha öka möjligheten för yngre barn att se glädjen i ingenjörsyrket med hopp om att fler sen skall både våga och vilja bli ingenjörer.

myBoD-INLOGGNING.